При мен - това си е моето място...

неделя, 18 януари 2009 г.

Хороскоп на цветята


ПЕРУНИКА
1 - 10 януари


Символизира топлина и нежност. Придава на характера някаква тайнственост, която до голяма степен е само външна. Хората, родени под този знак, упорито се борят да постигнат поставената цел, те са настойчиви и издръжливи. Тези усърдни, трудолюбиви, силни и мълчаливи хора могат да бъдат добри ръководители. Надежни и със силни ръце, за тях не е проблем да си намерят позиция, която ще им позволи да живеят независимо от околния свят. Проявяват склонност да живеят сами, имат слаба връзка със семейството и малко, но много близки приятели. Хората, родени под този знак, са творчески настроени, винаги готови да изпробват нови неща. Самите те често предлагат интересни идеи, макар и понякога да се увличат и да демонстрират снизходително държание към околните. В повечето случаи срещнат ли отпор, са склонни да се впускат в безкрайни дебати. Случва се да проявят бурният си темперамент, но като цяло прикриват силния си гняв и рядко го показват открито. Родените под знака на Перуниката са личности, които умеят да използват в своя полза дори негативните положения, особено в служебните взаимоотношения. Може би това се дължи на факта, че умеят да будят доверие у хората около себе си и всички са склонни да им помагат, когато имат нужда.
В любовта ги привличат хората, родени под знака на нежната и скромна Теменужка - 11 - 20 юли, но са привлечени и от представителите на Белия имел - 21 - 30 септември. Родените под знака на чувствителното Лале 21 - 30 юли, пък от време на време могат да ги въвлекат в шеметни авантюри.


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове