При мен - това си е моето място...

вторник, 20 януари 2009 г.

Амаралис - 11-20 януари


АМАРИЛИС
11 - 20 януари

Символизира благодарност. Основната черта на хората родени под неговия знак, е добротата.Тези хора могат да бъдат прекрасни приятели и съпрузи, но също така и прекалено изпълнителни работници. Ако избягват грешките от прибързаните заключения, могат да бъдат сигурни в успеха на това, към което се стремят.
Като обект на възхищение и любов от страна на много хора, самите те не могат да се влюбват лесно. Характерното за тях е, че са много привлекателни личности, които лесно се превръщат в център на внимание и дружелюбност. Противоположният пол изпитва неудържимо привличане към тях. Макар да обичат светския живот, те държат на принципите си и успехът не ги покварява.Представителите, родени под знака на Амаралиса, са доста избухливи, но само тогава, когато ги нападнат. Те са личности, надарени със силна воля, които успяват да преодолеят препятствията по пътя си. Благоразумни са и дори малко сантиментални. Силно се нуждаят от одобрението на околните и това да бъдат харесвани.
В любовта идеалните партньори са им Теменужката (11 -20 юли), Глухарче ( 1 - 10 декември), Момина сълза ( 11 - 20 юни), Здравец ( 11 - 20 септември), които в емоционалната област споделят техните идеи. Имат добри перспективи с Жасмин ( 21 -31 май) и Шипка ( 21-31 юли).


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове