При мен - това си е моето място...

събота, 17 януари 2009 г.

Зодия Стрелец - ІІ част

Първи срещи

Те се отличават с топлота и са интересни разказвачи. Слушайте ги активно и им задавайте подходящи въпроси. Дайте възможност на стрелеца да демонстрира своя ум. Ако сте мълчаливи, доведете друг приятел. Стрелеца обича хора, които разговарят с удоволствие. Има изтънчено чувство за хумор и не харесва хора, които при събиране скучаят и не могат да поддържат разговор. Ако обичате животни - кучета и коне - имате естествена допирна точка. Котките също, въпреки че те не се котират много, тъй като те не споделят живота на открито. За първата среща уредете нещо на открито - отидете да плувате на нудистки плаж, ако има такъв или предложете пикник в гората, конни състезания, ски, екскурзия. Но трябва да бъдете сигурни, че ще можете да издържите. Стрелците са известни с тяхната издръжливост. Може да предложите пътуване за една нощ или за края на седмицата. Няма да го обидите. Стрелеца е откровен по въпросите на секса. Може да купите билети за музикална комедия или балет - обичат всичко, свързано с музика и движение на сцената. Ако организирате събиране не канете много хора. Стрелците предпочитат малкото хора, за да направят впечатление. Подаръците са добре дошли - нещо, което могат да носят на открито или нещо, което действа на техните цигански инстинкти - чанта за пътуване например. Нещо, което трябва да запомните - че стрелеца винаги желае да бъде ваш приятел. От вас зависи дали тези отношения да прераснат в нещо повече.
Ерогенни зони

Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените и тяхната коса. Играйте си с нея, навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона е близо до генеталиите - леко прибягване с език от коляното до основата на крака ще му доставят удоволствие.

Сбогуване

Когато всичко свърши и вие търсите начин да прекъснете историята няма да имате много тревоги. Без съмнение стрелеца ще чувства същото. Това е една връзка, която може да прекъснете без тревоги. Можете да осигурите нещата като станете диктатор, който се опитва да диктува облеклото и поведението на стрелеца в обществото. Критикувайте навиците и приятелите му. Бъдете нетърпеливи. Гледайте нещата откъм неприятната им страна. Стрелеца е оптимист, който вярва, че щастието го чака навсякъде. Ако искате да се освободите от жената станете тъжен, тих и стойте в къщи, настоявайте да си смени работата или да стои в къщи. Когато излезете флиртувайте с други жени. Ако мъжа стрелец започне да ви къса нервите направете голямо събиране и поканете хора, които той смята за неподходящи. Опитайте да му досаждате и да му обяснявате, че неговите нови идеи са непрактични, критикувайте новите му проекти. През нощта дръжте прозореца затворен. Ограничете своята сексуална активност до спалнята в къщи. Една сутрин ще се събудите и ще намерите забодена на възглавницата бележка, с която той ще ви каже, че сте толкова свободна, колкото и той.


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове