При мен - това си е моето място...

събота, 17 януари 2009 г.

Зодия Риби - ІІ част

Първи контакти

Можете да намерите рибата в центъра на една социална група, обикновено заобиколен от обожателки. Обичайния им чар и добрата им природа привличат хората към тях. Факт е, че ако рибата не е обожавана се свива в ъгъла. Добър начин за установяване на контакт е театъра, картините, телевизията или каквото и да било изкуство. Това привлича интереса на рибата веднага. Друг сигурен начин е да се започне дискусия за окултизма. Много от рибите вярват, че техните души са дошли от минали същества. След като веднъж сте започнали оставете рибата да монополизира разговора. Ако не сте добре запознати с темата рибата ще ви помогне да я разберете. Няма нищо, което да обичат повече. На първата среща предложете ресторант, в който се танцува. Рибите обичат да танцуват или използвайте интереса им към окултизъм като предложите някакъв сеанс. По всякакъв начин се опитайте да им направите комплимент, те ужасно се нуждаят от подкрепа. Не не предлагайте коктейл преди яденето, ако не сте сигурен, че вашата риба ще го понесе. Твърде често те не могат. Хората, родени под знака на риба обичат всякакви течности, но алкохола им предизвиква тревоги. Най-големия процент алкохолици е между рибите. Те имат лоши диетични навици, така че бихте им направили добро ако ги контролирате в тази област. Тяхното здраве не е много стабилно и можете да им помогнете да се откажат от лошите навици. Възприемете положително, ентусиазирано отношение към здравето им. Не само ще ги направите по-здрави и по-щастливи, но и ще удовлетворите тяхната нужда от здрав пазител и съветник. Ако давате подаръци: жената риба обича цветовете на морето. Шалове или облекло в тези цветове й харесват. За него опитайте някаква биографична книга, за окултизъм, поезия или шекспир. Когато стигнете до точката да се нуждаят от специално място за любов най-подходящо е топло място с вода - опитайте във ваната или намерете хубав частен басейн за двама.
Ерогенни зони

Стъпалата, рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата, или смучене на всеки пръст. Като се започне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му между вашите или леко ги хапете ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си. Мъжът риба получава допълнително удоволствие като си пъха и трие пръстите във влагалището на жената.

Сбогуване

Когато дойде време да се сложи край на всичко може да имате известни тревоги. Рибите са ултрачувствителни, лесно уязвими. Но ако наберете достатъчно кураж вие може да придвижите нещата до някакво решение. Ето няколко начина: да ги пренебрегвате в компания, да прекъсвате техния разговор или да ги правите смешни, да станете заядливи, да монополизирате разговора без да им давате възможност да обяснят идеите си. Да им намалите цената и да им кажете, че имат нужда от усъвършенствуване. Да им върнете подаръците, да се карате за тривиални неща, да станете нетърпеливи с грешките им. Скоро ще имате една тъжна, траурна риба и в това си настроение тя няма какво да направи освен да потърси спокойствие на друго място. Вашата досадница ще намери друго място да се залепи.


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове