При мен - това си е моето място...

събота, 17 януари 2009 г.

Зодия Везни -ІІ част

Първи срещи

Жената има нужда да бъде обожавана. Не претегляйте комплиментите преди да ги изкажете, поднасяйте ги на сребърен поднос, но внимавайте да не са твърде очевидни. Трябва да бъдете искрени и комплиментите ви да не са клишета. Например, един мъж казал на една хубава жена везна, която печела хляба си като показвала красивите си ръце в телевизионни реклами, че има хубави ръце. Тя знае това, ето защо била отегчена. Правете комплименти на умния мъж за неговата физика, на хубавата жена за нейната интелигентност. Това е нещо, за което няма да ви кажат, че вече е казвано стотици пъти преди това. Ако се нуждаете от тема за начало, опитайте дневните новини. Защитавайте собственото си мнение. Везната може да не се съгласи, но никога няма да бъде нелюбезна. За тях е много интересно да чуят двете страни на въпроса. Обикно- вено са на страната на губещия. Те симпатизират на непривилегированите и на малцинствата. Не забравяйте, везната обича лукса. Ако правите подарък, той трябва да бъде запомнящ се. Старо сребро, 24 каратово злато, кристал, малки диаманти, френско шампанско. Жената везна обожава бижутата. Когато отидете на среща не позволявайте да се появи грубият въпрос за цената. Заведете везната в хубав ресторант, на представление, концерт или изложба, покажете, че и вие имате добър вкус. Имайте пред вид интериора. Везните твърде много се интересуват от атмосферата. Изберете тихо място, дискретно осветление. Ако ги заведете у вас на вечеря, сервирайте ядене, което е достатъчно изтънчено, даже ако трябва да го поръчате от голям ресторант. Трябва да сте сигурни, че вашата везна е заобиколена с изящество и "класа". И когато деликатният момент настъпи, погрижете се всичко да бъде подходящо за случая. Ако не можете да си позволите копринени чаршафи и кристални полюлей, можете да си помогнете с музика или шампанско.
Ерогенни зони

Долната част на гърба и дупето са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по-интимно положение, сложете дланите си върху дупето и с кръгови движения с придвижете към гърба. На всички везни дупето е високо ерогенна зона. Жената везна обича тази област да бъде разтривана, потупвана и даже игриво плясвана и се възбужда от такова внимание. Обича също такива любовни пози, в които дупето й участва. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчка. Понякога везните могат да бъдат отличени по техните добре оформени, кръгли дупета.

Последни срещи

Прекъсването на връзката става лесно. Има твърде много начини да ядосаш везната. Станете небрежна в облеклото си, превете срещите си на шумни, многолюдни места, говерете отегчително, започнете да трупате аргументи е да правите скандали, оплачете се от тяхното екстравагантно отношение към парите. Настоявайте вие да ръководите финансовите отношения, контролирайте разходите им. Настоявайте да идват точно на срещата и да спазват определеното време за ходене на гости. Отваряйте пощата им. Везните считат, че нарушението на тяхната лична тайна е непростимо. Престанете да им правите комплименти, приготвяйте небрежни вечери, не подменяйте спалното белъо, когато правите любов, опитайте да ускорите нещата. Бъдете супер критични. Ако те се опитат да ви отговорят по техния обичаен сговорчив начин, кажете им, че това е липса на критично мислене. Оплаквайте се от тяхното готвене. Везните - мъже и жени се гордеят с кулинарно изкуство. Кажете им, че този бифтек, току що приготвен от тях е тяхното ватерло. Ако раздялата се проточи, защото сте навлезли твърде дълбоко, има един сигурен начин - по средата на следващия спор опитайте физическо въздействие. Това ще бъде краят на вашите отношения.


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове