При мен - това си е моето място...

събота, 17 януари 2009 г.

Зодия Дева - ІІ част

Първи стъпки

Те са привлечени от всеки, който има чар, грация. Обожават ума и таланта. Ако не ги притежавате, тогава запомнете цитати от списания, книги от известни умове. Като заместител на таланта опитайте добрия вкус. Покажете на него или на нея, че цените изкуството, музиката, театъра. Ако искате да направите впечатление най-напред се запознайте с речниците на критиците. Девата харесва остроумния разговор, но той трябва да бъде спонтанен, не репетиран. Тя предпочита импровизациите на едно конферансие много повече от репетираните редовни думи. Те са привързани към своята работа и са истински мозъци. Вие ще намерите между тях трудолюбци, които стоят до късно вечер в службата си, за да свършат работата. На едно събиране те ще помагат да бъдат измити чиниите, да се изпразнят пепелниците в момент, когато празненството е във връхната си точка. Най-добрият начин да ги доближите е да намерите някаква тема, която е обикновена. Не започвайте с колебаещото се "бихте ли" или "бихте ли желали"?. Не водете девата в луксозни или скъпи заведения. Използвайте конните състезания, където изглежда, че се пилеят пари. Девата мрази загубите. Ако мислите за подарък нищо не е по-добре от една хубава книга или музикален албум. Вкуса им към облеклото е класически и общоприет - дискретни копринени ризи или шалове. От парфюмите тя обича аромата на цветя или лимон. Помнете! девата иска да ви уважава, да вярва че вашето образование, вашите културни интереси и обществено положение са равни или по-високи от нейните. Предложение: опитайте се да заведете мъжа дева на търговско изложение, където са показани последните новости, а нея може да я заведете в "домашни потреби" - даже и в голям магазин.
Ерогенни зони

Когато търсите физически начин за да възбудите девата и нещата са стигнали до там, че можете да я докосвате, не пренебрегвайте стомаха. При девата тази област от корема до подребрието е чувствителна към докосване с език, леко докосвана с пръсти, малки целувки или даже с косата на любовника. Движението на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротични чувства. Чувствени тръпки могат да се получат и при докосване областта на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на душа, насочена в тази област. Не забравяйте това, ако се радвате на душ за двама преди да отидете в спалнята. Това е чудесна идея, тъй като девата много държи на чистотата. Ако ваната в банята има седалка сложете жената дева да седне в скута ви докато прониквате откъм гърба, като позволявате на струята на душа да докосва нейният стомах. Когато сте в леглото използвайте лек кръгов масаж около пъпа. Завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по-бърз резултат отколкото се надявате.
С б о г у в а н е

Девата ще си отиде твърде рано и ще бъде готова да приключи една връзка, но все пак трябва да има момент на откъсване. Ако искате да сложите край на романа има няколко неща, които може да направите: използвайте вулгарен език, не се къпете често, гасете си цигарите в чиниите за кафе, направете така, че мястото, където живеете да изглежда като че ли в него се живее, винаги закъснявайте за среща, заведете я в стриптийз клуб или порно кино, бъдете несимпатичен, противопоставяйте се на всякаква критика, бъдете демонстративен на публично място, поставяйте под въпрос всяко решение, което е взела девата или още по ясно, вземайте решения без да се консултирате с нея, разказвайте мръсни вицове или истории в семейна компания, играйте на пари. Силният шум, който току що чухте беше от вратата, която девата затръшна, отивайки си.


Няма коментари:

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове