При мен - това си е моето място...

неделя, 12 април 2009 г.

Манифест да спасим истинските мъже!


Вчера, прелиствайки ежедневника, които се купува в нас, случайно попаднах на една реклама. Заглавието й привлече погледа ми и въпреки, че не съм привърженик на рекламните трикове, смятам, че има много истина в написаното в нея. Няма да цитирам марката, която се рекламира, но смятам, че е време мъжете да обърнат внимание на долу написаното, защото в най-скоро време ще си сменим ролите и жените ще станат силният пол. Ето и за какво точно става дума:УВАЖАЕМИ МЪЖЕ,
От известно време ( и с все по-нарастващо безпокойство, следим една зловеща тенденция. Наблюдаваме как Цивилизацията, с хищно вдъхновение унищожава Истинския Мъж, разяжда сърцето и духа му.

Методите й са потайни, метеросексуални и привидно невинни, но резултатите вече се виждат и от непредубеденото око.

ДА. ДНЕС, ИСТИНСКИЯТ МЪЖ Е ЗАПЛАШЕН ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ ВИД.
А когато Истинският Мъж е в опасност, ние не можем да стоим със скръстени ръце.
Всеки ден, докато разлиства модно списание, поръчва коктейл, маже гел, или разхожда малко, пухкаво животно, нещо в Истинския Мъж безвъзвратно умира.
Истинският му характер бавно атрофира, докато Той полива цветята, ползва конец за зъби, глади дънките си или - пази Боже - пазарува в Мола!
Цивилизацията ни предоставя тези неща като Велики Изобретения като Прогрес на модните времена, но нека не се лъжем. Климатизираните офиси, вегетарианските ресторанти, мъжката козметика, електрическите одеяла и самобръсначката с 12 ножчета, са заплаха за самото ни съществуване.
Кой, ако разрешите да попитаме, ще забие пирон в стената, ако се наложи? Кой ще запали огън, ще построи колиба, външна тоалетна или сал, а?
Кой ще взриви нещо, ще вкара със задна ножица, ще остъкли терасата, ще спечели момичето, ще пребие Лошите и ще се събуди по обяд във ваната - все неща, които пълнят живота на Истинския Мъж със Смисъл.
Никой, ето кой.
Уважаеми мъже. Нека си спомним кои сме. Нека останем верни на нещата, за които сме родени - Приятелството, Честа, белота, барбекюто и добрата бира!
Когато Истинският Мъж е в опасност ние казваме "НЕ"!
Когато Истинският Мъж е на изчезване, ние казваме "СТИГА"!
Да изхвърлим коприненото бельо от гардероба си! Да се съберем, да вдигнем пълни халби и да си спомним за какво сме тук!

Това е което прочетох. Не ме мислете за някой кроманьонска жена, която не приема развитието на мъжката мода и желанието на мъжете да се подържат, даже напротив с две ръце ги приемам. Но все пак трябва да има някакви граници, защото не ми се ще в един прекрасен ден мъжа до мен да откаже да ми помогне с торбите пълни с покупки, по простата причина, че може да си развали маникюра...
Мъже, не забравяйте, че вие сте нашата опора и ние разчитаме на вас!!!
В крайна сметка за това ви обичаме, че сте самите вие, а не копие на неопределен пол създание...


Прочетете Цялата Статия... Прочетете Цялата Статия...

Истината за нещата ...

Когато крилата са уморени, когато мeчтите не са покорени, когато слънцето в тебе залязва и усмивка не се забелязва. Когато ръцете останат празни, а стъпките са били напразни, когато огънят стане жарава, когато живота на смърт става. Тогава и само тогава разбираш, че в живота, любовта си заслужава..

Моят списък с блогове